Black & Decker is zeker van de kwaliteit van zijn producten en biedt u als gebruiker van zijn producten een uitstekende garantie. Deze garantiebepalingen zijn bedoeld als aanvulling op uw contractuele rechten als privégebruiker. De garantie geldt in de Lidstaten van de Europese Unie en de Europese Vrijhandelszone.

Mocht je Black & Decker product binnen 24 maanden na aankoopdatum defect raken als gevolg van materiaal- en/of constructiefouten, dan garandeert Black & Decker kosteloze vervanging van alle defecte onderdelen, of van de gehele machine – zulks te onzer beoordeling – mits:

  • Het product niet onjuist is gebruikt
  • Het product alleen tekenen van normaal gebruik vertoont
  • Het product niet is gerepareerd door onbevoegden
  • Een bewijs van aankoop wordt getoond

Om aanspraak te maken op deze garantie, dien je de verkoper of onze Service dienst het aankoopbewijs te tonen en het product moet voorzien zijn van de CE markering,

Online garantie claim indienen:

Alle gebruikers van BLACK+DECKER™ producten kunnen in het geval van een storing of een defect binnen de garantie periode, gebruik maken van deze service. Je kunt nu direct een storing of probleem online aanmelden bij ons. Uiterlijk 48 uur na de aanmelding ontvang je dan een email van onze service provider, met daarin de garantie procedure.
Om direct een aanmelding te doen klik hier.

Ruilen/retourneren van een artikel aangekocht bij Black & Decker Direct:

Klanten van Black & Decker Direct hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending. De goederen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren zoals ontvangen en mogen niet gebruikt of gedragen zijn (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.
Klik hier om een retournummer aan te vragen.

Algemene voorwaarden bij het ruilen/retourneren van een artikel aangekocht bij Black & Decker Direct:

Correspondentie verloopt per email, het is je eigen verantwoordelijkheid dat wij het juiste e-mailadres hebben. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons binnen zijn. Binnen 14 dagen dient het retour artikel bij ons binnen te zijn, tenzij Black & Decker Direct niet binnen 2 werkdagen uw aangemelde retour beantwoordt.

Ongefrankeerde, onvoldoende gefrankeerde retouren of retouren zonder retournummer worden geweigerd.
Verzend- en Rembourskosten worden niet vergoed.